Vinn biljett till #SSWC 2010

Jag ska INTE på SSWC! Vill du?

Vinn biljett till SSWCJag har som man brukar säga både goda och dåliga nyheter. De goda nyheterna är att jag utökat min repertoar som egenföretagare och kommer inom kort kunna erbjuda mer avancerade fototjänster också. De dåliga nyheterna är att jag är på kurs samtidigt som Sweden Social Web Camp. Vilket innebär att jag sitter på en gyllene gås om efterfrågan fortfarande är hög efter biljetter till SSWC.

Det är naturligtvis hjärtskärande att tvingas avstå SSWC, bara för att man fått chansen att förverkliga en annan dröm. Det var inget lätt beslut, men plånboken gjorde ändå att valet gick rätt snabbt ändå. Men jag tror faktiskt att jag sett fram emot SSWC mest av alla, så det är riktigt jobbigt att vara tvungen att ge bort biljetten.

Så hur avgör jag vem som ska ta min plats på SSWC? En tävling så klart:

Vinn biljett till Sweden Social Web Camp!

Jag vet att det är många duktiga och smarta personer ute i landet, som av någon eller annan anledning aldrig fick tag på någon biljett till SSWC. Så istället för att bara slänga ut biljetten jag inte kan använda till första bästa desperata person, vill jag att biljetten ska gå till någon som vill åka lika mycket som jag vill. Jag vill att biljetten ska gå till någon som kan bidra till SSWC, på ett eller annat sätt.

För att vinna min SSWC-biljett måste du skriva ett blogginlägg om varför du vill ha biljetten och vem som ska använda biljetten. Du kan alltså skriva om att du vill att någon annan ska få biljetten. Se till att länka till min hemsida (http://www.johlun.se) och pinga mig på Twitter så jag hittar ditt blogginlägg (@johlun).

Sen gör jag en helt och hållet subjektiv bedömning baserat bland annat på blogginlägget, att personen som åker har en syn på sociala medier och internet som jag håller med om, samt lite annat smått och gott som jag inte berättar här.

Påverka gärna mig genom mutor eller kommentarer här på sidan. Eller berätta om du tycker det här en bra idé.

OBS! Ändrat slutdatum:
Vinnare meddelas den 2:e augusti

Priset är en biljett till SSWC, inklusive avgiften för tältplats (förutsatt att det går att skriva över till annan person). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingsbidrag

Sebastian – http://www.helalf.se/2010/07/29/ge-min-van-sebastian-en-biljett/
Maria Holmström http://miaholmstrom.blogspot.com/2010/08/jag-vill-till-sswc-pa-tjaro.html

Och vinnare än…

Sebastian!!! När man lägger ner massa arbete innan SSWC och inte kan vara med och visa upp slutresultatet måste svida ordentligt i ett nörd och prylhjärta. Så med ett motivering som tilltalar prylbögen som bor inom mig, så väljer jag att ge min biljett till Sebastian. Jag hoppas du kommer ha jättekul på SSWC och att jag kommer få se lite klipp på Youtube med slutresultatet av ert projekt. Ha så kul och hälsa alla från mig…

5 reaktion på “Vinn biljett till #SSWC 2010

 1. Pingback: Tweets that mention Vinn biljett till SSWC | Johan Lundbergs -- Topsy.com

 2. Hej Johan!

  Vi är ett gäng som ska åka till Tjärö men som saknar biljett till vår vän @jimtegel!

  Han (Sebastian Wallin) är en del av @popdevelop, ett nystartat kreativt kollektiv i Malmö som består av fem datanördar som kan bygga i princip vadsomhelst.

  Nu senast var de på Roskilde och gjorde succé med Malen – http://malen2010.blogspot.com/ – klicka på videon för att se hur fin den är, byggd från scratch!

  Till #sswc har de planer på att bygga något alldeles extraordinärt och det vore ytterst tråkigt om @jimtegel inte fick vara med på ön och uppleva det!

  Snälla, söta, ha honom i tankarna under dagen så ska jag skriva ett blogginlägg ikväll och länka till dig där jag ber på mina bara knän att han ska vinna biljetten. (Du kanske till och med kan få ett DM med förhandsinfo om vad de bygger för spännande? Vem vet.)

  Vi hörs på www! Mvh / Helen

 3. Pingback: Ge min vän Sebastian en biljett! | Helen Alfvegren

 4. Pingback: Sweden Social Web Camp – På Tjärö den 13-15 augusti « Emil Isberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *