Hemsida på en dag: Annika Falk Mode och Design

”Hemsida på en dag” kan beskrivas som en succé. Alla jag pratat med om det tycker det är en lysande idé och det är såklart alltid kul att höra att ens idéer är lysande.

Ännu roligare var det att genomföra den första Hemsida på en dag med Annika Falk i hennes butik på Mellbygatan 4 i Lidköping. Eftersom de inte har något kontor i affären så var mitt kontor för dagen fikarummet och soffan i denna, vilket var perfekt och kändes som hemma. De enda förberedelserna som gjordes innan dagen var att jag hade beställt domännamnet och lagt upp kontot i programmet som jag kodar med, Annika Falk hade förberett handskrivna lappar med de texter hon ville ha på de olika sidorna.

Dagen började kl 10.00 med att vi pratade om hur hon ville ha sidan, vilken som var hennes vision av den och avslutades kl 18:00, och då var hemsidan klar och låg ute på internet för hela världen att hitta. Då hade jag hunnit installera WordPress, skriva in texterna, lägga upp sidorna, anpassat layouten efter Annikas önskemål och framförallt fotograferat affären. Och vad mycket fint det finns att fotografera, jag hoppas jag får komma tillbaka och ta bilder på resten av sakerna som jag inte hunnit fotografera ännu.

I framtiden vill Annika också blogga och kanske ha en liten webbshop på sidan. Eftersom alla hemsidor som byggs på en dag har WordPress i grunden är det inga problem att bygga vidare på sidan när andan faller på och ekonomin tillåter.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *